News

Crazy Fly Allround Deska 2017 - Akcija!

Začnite sezono z novo opremo! Za vas smo pripravili novo akcijo CF ALLROUND desk 2017, po nori ceni za komplet!


NOVA OBLIKA, STARA DOBRA CENA!Deska ALLROUND je v 2017 kompletno prenovljena. Je mehkejše konstukcije in izredno udobna za vožnjo, ima odlično sposobnost vožnje v veter in sorazmerno dober pop. Deska je v 2017 dobila popolnoma novo obliko in enojno konkavno dno. Širše stranice omogočajo lažjo vožnjo v veter in konkava večji komfort v vožnji.Deska je primerna za začetnike in srednje dobre kajtarje.

Velikosti:

- 138 x 40cm (prodano!)
- 138 x 43cm // ZADNJI KOSI
- 145 x 42cm (prodano!)
- 145 x 44cm // ZADNJI KOSI


V kompletu prejmete desko, allround pade in strape, handle in smernike.

Cena deske znaša samo 299€ z DDV! Akcija velja do razprodaje zalog.

Garancija znaša 1 leto.

Vse dodatne informacije so na voljo na 040 521 399.

 


O CRAZY FLY


Ekipa Crazy Fly-ja je pionir pri izdelovanju kite opreme - so bili prva kiteboard znamka s sandwich tehnologijo izdelave kajt desk in imajo svojo tovarno desk na Slovaškem. Razvoj dopolnjujejo vseskozi z novimi tehnologijami, shape-i in proizvodnjo. V 2016 so prenovili večino desk s 3D CNC izdelavo jedra in uporabo naprednih materialov. Prav tako so med prvimi izdelali okolju bolj prijazno EKO serijo desk. Na kajt področju so v samem vrhu, njihov bar je prvi v celoti izdelan v EU in iz karbona (lahek in nezlomljiv). V 2017 so odprli povsem novo, state-of-the-art tovarno in se lotili tudi izdelave kajtov, zopet kot edini brand v EU in v svetu, ki je proizvodnjo premaknil iz 3. držav.

Vse to Crazy Fly-ju zagotavlja hiter razvoj, hitro odzivanje in stalno kontrolo nad izdelki. S tem zagotavljajo vrhunsko kvaliteto.

Naj omenimo tudi to, da sodelujemo s CF že dolga leta, smo njihov uradni servis opreme za EU in imamo praktično vse razervne dele na zalogi, tako da lahko zagotovimo vrhunski servis v najkrajšem možnem času. Prav tako naj omenimo, da boste našli v CF kajtih tudi slovenski proizvod - vsi kajti od 2017 so namreč že v osnovi opremljeni z našimi Dr.Tuba napihljivimi tubami.

Please publish modules in offcanvas position.