Crazy Fly FOIL 2018 - Akcija!

To sezono začinite s FOILANJEM!!

(Kite) foiling je nova disciplina v kajtanju, kjer ima deska pritrjen foil / krilo na spodnji strani, kar omogoča "lebdenje" nad vodo. Kajtar tako z minimalnim odporom vode pravzaprav leti nad vodo, kar omogoča udobno vožnjo in neverjeten upwing in hitrosti že v minimalnem vetru.

Edina kite znamka, ki izdeluje celotno kajtarsko opremo v EU, Crazy Fly, je predstavil novo serijo foil desk, narejeno iz top karbonskih materialov in state-of-the-art izdelave.

FREE YOUR MIND.
Decki (deske) in foili so na voljo v dveh različnih modelih:

UP foil & CHILL deck (freeride) - najbolj primerna za začetnike

MASTER foil & F-lite dec (freerace) - primerna za znalce


Izdelke odlikujejo top materiali in vrhunska izdelava:

- full carbon

- prepreg autoclave

- super lahka in trdna konstrukcija (2.8 - 3.0 kg)

 

Poleg tega je foil preprosto zmontirati na desko, kar omogoča dobro mobilnost.

Uraden začetek prodaje je 30. marec 2018.

Za prve stranke smo pripravili tudi ugodne komplete v prednaročilu in nudimo 10% popust za posamezne dele (deska ali foil) in kar 20% popusta za komplete:

 

FREERIDE komplet  = 1550€ v akciji (redna 1939€). V paketu prejmete UP foil in CHILL deck.

 

FREERACE komplet  = 2030€ v akciji (redna 2539€). V paketu prejmete MASTER foil in F-LITE deck.Garancija znaša 1 leto za tovarniške napake. Vse cene vsebujejo 22% DDV.

Vse dodatne informacije so na voljo na 040 521 399.

Akcija za prednaročilo velja do 7.3.2018. Dobava konec marca 2018.

 

 


O CRAZY FLY


Ekipa Crazy Fly-ja je pionir pri izdelovanju kite opreme - so bili prva kiteboard znamka s sandwich tehnologijo izdelave kajt desk in imajo svojo tovarno desk na Slovaškem. Razvoj dopolnjujejo vseskozi z novimi tehnologijami, shape-i in proizvodnjo. V 2016 so prenovili večino desk s 3D CNC izdelavo jedra in uporabo naprednih materialov. Prav tako so med prvimi izdelali okolju bolj prijazno EKO serijo desk. Na kajt področju so v samem vrhu, njihov bar je prvi v celoti izdelan v EU in iz karbona (lahek in nezlomljiv). V 2017 so odprli povsem novo, state-of-the-art tovarno in se lotili tudi izdelave kajtov, zopet kot edini brand v EU in v svetu, ki je proizvodnjo premaknil iz 3. držav. V 2018 so lansirali svojo prvo serijo FOIL desk.

Vse to Crazy Fly-ju zagotavlja hiter razvoj, hitro odzivanje in stalno kontrolo nad izdelki. S tem zagotavljajo vrhunsko kvaliteto.

Naj omenimo tudi to, da sodelujemo s CF že dolga leta, smo njihov uradni servis opreme za EU in imamo praktično vse razervne dele na zalogi, tako da lahko zagotovimo vrhunski servis v najkrajšem možnem času. Prav tako naj omenimo, da boste našli v CF kajtih tudi slovenski proizvod - vsi kajti od 2017 so namreč že v osnovi opremljeni z našimi Dr.Tuba napihljivimi tubami.

Please publish modules in offcanvas position.